Αρχική arrow ΧΟΡΗΓΙΕΣ
Χορηγίες
Ημερολόγιο 2010 Κρήτη - Ένα καράβι τρικάταρτο

     

 

 επιμέλεια:  Δημήτρης  Χατζηκωνσταντίνου

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 20.30 το βράδυ, στην αίθουσα Ανδρόγεω, παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Χατζηκωνσταντίνου,  " Ημερολόγιο 2010 Κρήτη - Ένα καράβι τρικάταρτο¨ από τις εκδόσεις "Μεταίχμιο". 

Ένα ημερολόγιο πατριδογνωσίας για την Κρήτη και τους ανθρώπους της, με σπάνιες φωτογραφίες, αφηγήσεις, μαντινάδες, γεύσεις, μύθους και ιστορίες, από την Ζάκρο μέχρι και την Γαύδο. 

 
Αρχάνες καλοκαίρι 2009

Η διατήρηση της πολιτιστικής κληρονoμιάς , της παράδοσης και των εθίμων είναι βασικοί στόχοι της δημοτικής αρχής. 

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις είναι θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου Αρχανών, με σκοπό να δώσουν στις καλοκαιρινές βραδιές μια νότα ευχάριστη και δροσερή, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων. 

 Επίσημος Ραδιοφωνικός χορηγός: Κέντρο Καρδιάς 95 fm.

 
Συναυλία Πέτρου Γαϊτάνου 2009

  Μια φωνή και μια καλλιτεχνική παρουσία που έχει δέσει σφιχτά  την έκφρασή της  χρόνια τώρα με την παράδοση και ιδιαίτερα την εκκλησιαστική, μια προσωπικότητα ου συγκινεί το πανελλήνιο  με τις επιλογές και τις εμηνείες της. Ένας καλλιτέχνης που αναζωογονεί  την αιώνια μουσική και την αναπνέει με τους σημερινόυς ανθρώπους.

Επίσημος ραδιοφωνικός χορηγός: Κέντρο Καρδιάς 95 fm.                             

 
Συναυλία Μιχάλη Τζουγανάκη 2009

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης "κεντά" την Κρήτη-μούσα του, με ηχοχρώμματα που "γεννούν",η προσωπική του αισθητική και η εσωτερική του μουσική θέαση.

Τα μουσικά περάσματα  και ο τρόπος του σπουδαίου λαουτίστα και ιδιαιτέρου ερμηνευτή ,χαρακτηρίζουν η διονυσιακή έκσταση και η μυσταγωγία δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας με το κοινό, που μόνο όσοι την έχουν βιώσει μπορούν να την αντιληφθούν!

Επίσημος Ραδιοφωνικός χορηγός: Κέντρο Καρδιάς 95 fm. 

 
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η ορχήστρα του δρόμου στην Κρήτη

 
ImageΤο όχημα της μουσικής της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και του Παναγιώτη Καλατζόπουλου, με την μοναδική ερμηνεία της Έλλης Πασπαλά, την σημετοχή της φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου και την Γεωργία Νταγάκη, σε μια μεγάλη συναυλία. Σάββατο 9 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης στις 9:30 το βράδυ.
Επίσημος Ραδιοφωνικός Χορηγός: Κέντρο Καρδιάς 95 FM

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 16 - 20 από 29
Κέντρο Καρδιάς 95 FM - Αρχική Σελίδα