Αρχική arrow ΧΟΡΗΓΙΕΣ
Χορηγίες
Ο Ross Daly και τo Labyrinth Modal Ensemble

 
ImageΟ Ross Daly και τo “Labyrinth Modal Ensemble” στο Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης. Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008 και ώρα έναρξης 9:30 το βράδυ. Μια συναυλία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την συμμετοχή οκτώ σπουδαίων μουσικών καλλιτεχνών.
Επίσημος Ραδιοφωνικός Χορηγός: Κέντρο Καρδιάς 95 FM

 
Συναυλία των C-real στο Αρκαλοχώρι

 
ImageΤο Κέντρο Καρδιάς 95FM Χορηγός Επικοινωνίας στην μοναδική συναυλία των C-real. Τετάρτη 30 Ιουλίου και ώρα έναρξης 9:30 το βράδυ στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου.

 
Ο Ρομπέν των Δασών της Κάρμεν Ρουγγέρη

 
ImageΟ Δήμος Αρκαλοχωρίου παρουσιάζει την θεατρική παράσταση "Ο Ρομπέν των Δασών" της Κάρμεν Ρουγγέρη. Μια Φαντασμαγορική παράσταση αφιερωμένη στα παιδιά. Δευτέρα 21 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο Αρκαλοχωρίου.
Χορηγός Επικοινωνίας: Κέντρο Καρδιάς 95 FM

 
Έκθεση ζωγραφικής, Γλυπτικής, Ψηφιδωτού

 
ImageΤο Κέντρο Καρδιάς 95FM Χορηγός Επικοινωνίας στην Έκθεση Ζωγραφικής της Πόπης Κουτεντάκη, Γλυπτικής του Παύλου Χρυσουλάκη και Ψηφιδωτού του Γιώργου Τσέκου.
Από 7 έως 15 Ιουλίου στο Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Χερσονήσου.

 
Συναυλία Διονύση Σαββόπουλου - Θανάση Παπακωνσταντίνου

Ο Διονύσης Σαββόπουλος με 45 χρόνια προσφοράς στο Ελληνικό τραγούδι και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ένας χαρισματικός τραγουδοποιός της νεότερης γενιάς, σε μία κορυφαία μουσική συνάντηση. Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 21:30 στο Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης.
Επίσημος Ραδιοφωνικός Χορηγός: Κέντρο Καρδιάς 95 FM
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 21 - 25 από 29
Κέντρο Καρδιάς 95 FM - Αρχική Σελίδα