Αρχική arrow Νέα arrow ΝΕΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΝΕΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

21 Απριλίου 2010.

Η συγγραφέας Κική Τζωρτζακάκη προσκεκλημμένη της Μαρίτας Μυρωνάκη , μας παρουσίασε το νέο της βιβλίο, "Το σημειωματάριο του γονιού"., από τις εκδόσεις "Καλέντη". 

 

 

18 Δεκεμβρίου 2009

Ο βραβευμένος συγγραφέας Γιώργος Λεονάρδος μας παρουσίασε το νέο του βιβλίο "ΜΑΓΓΕΛΑΝΟΣ - Τρεις Έλληνες στο τέλος του κόσμου".  Ένα βιβλίο για την Παταγονία , τη γη του πυρός και το γύρο του κόσμου από τον Φερδινάνδο Μαγγελάνο.      27 Νοεμβρίου 2009 

Ο καταξιωμένος τραγουδοποιός και μουσικοσυνθέτης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, καλεσμένος της Μαρίτας Μυρωνάκη,  σε μία κουβέντα - με το πνεύμα ελευθερίας που τον διακρίνει - , για την μουσική και όχι μόνο. 16 Νοεμβρίου 2009

Ο συγγραφέας και εκδότης  Παναγιώτης Μεταξάτος σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη για την μέθοδο "Σίλβα" στην Μαρίτα Μυρωνάκη.

 

 

   10 Νοεμβρίου 2009

Η συντοπίτισα συγγραφέας Ξυλούρη Μαρία , μίλησε στην Μαρίτα Μυρωνάκη,  για το 1ο της βιβλίο με τίτλο "Rewind" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Καλέντη".

 

 

17 Οκτωβρίου 2009

Ο Πέτρος Παπαδάτος, διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS στην Βάρη , μας μίλησε για το έργο των  Παιδικών Χωριών SOS , που με ευαισθησία και αγάπη προστατεύουν την ευαίσθητη παιδική ηλικία. 


 
Κέντρο Καρδιάς 95 FM - Αρχική Σελίδα