Αρχική arrow ΠΡΟΦΙΛ
Το προφίλ του Κέντρο Καρδιάς 95

Ραδιόφωνο που χτυπά στον ανθρώπινο παλμό της μουσικής και της καρδιάς μας

"Ο 'Ηχος" που εκπέμπεται από εδώ  τιμά και σέβεται την αίσθηση και τα συναισθήματα των ακροατών.     

 H ραδιοφωνική συχνότητα των 95fm εκπέμπει  στο Ηράκλειο Κρήτης από τον Μάιο του 1995 καλύπτοντας σε εμβέλεια όλο το βόρειο, και το κεντρικό  τμήμα του νομού,  νησιά του νοτίου Αιγαίου και  ένα μεγάλο μέρος  του νομού Λασιθίου.
Οι εγκαταστάσεις του σταθμού βρίσκονται στην οδό Kεραμικού 2  στο Ηράκλειο Κρήτης στεγάζονται σε ένα  νεόκτιστο ιδιόκτητο κτίριο.
Ο σταθμός λειτουργεί και εκπέμπει με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα επιτυγχάνοντας  έτσι υψηλής ποιότητας ήχου και εκπομπής. 

 Από το 1995 έως το 2005 ο σταθμός ονομάζεται Τέχνη 95 fm.Τον Αύγουστο  του 2005 ανεβάζει τους κραδασμούς του στην  καρδιά του ραδιοφώνου και μετονομάζεται Κέντρο Καρδιάς 95 fm υπό την διεύθυνση της Μαρίτα Μυρωνάκη. Ταχύτατα παίρνει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων των ακροατών. Η μονόδρομη ανοδική πορεία της ακροαματικότητας του το επιβεβαιώνει.
Ως Καρδιά 95fm κρατάει τα ποιοτικά στοιχεία του "παλιού Τέχνη 95 fm" και προχωράει στον νέο του δρόμο. 
Οι μουσικοί παραγωγοί του αποδεικνύουν καθημερινά ότι ή κινητήρια δύναμη του ραδιοφώνου είναι  το μεράκι. Όλοι γνωστοί και αγαπημένοι στο ραδιοφωνικό χώρο   γνωρίζουν αγαπούν σέβονται  και προβάλουν το καλό τραγούδι, ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες κυκλοφορίες τραγουδιών και μουσικής γενικότερα  και επιλεγούν μονό ότι είναι ποιοτικό όμορφο και αληθινό. 
Ο λιτός και περιεκτικός λόγος ,καθώς και τα καλαίσθητα μηνύματα  συμπληρώνουν και ανεβάζουν ακόμα ψηλότερα  την όλη  ραδιοφωνική  αισθητική.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός Καρδιά 95 fm  φιλοξενεί με ζωντανές συνεντεύξεις καλλιτέχνες τραγουδιστές ,μουσικούς , ηθοποιούς, συγγραφείς επιστήμονες που είναι συνειδητοποιημένοι στην ευθύνη που πρέπει να έχει οποίος  δημόσια μιλάει.   
Μέσα στο νέο του πνεύμα, εστιάζεται ακόμα περισσότερο σε θέματα που αφορούν την δημιουργία καλύτερων  σχέσεων με τον ίδιο μας τον εαυτό, των μεταξύ μας σχέσεων γενικότερα  και θεμάτων για ένα καλύτερο ομορφότερο αληθινό ανθρώπινο τρόπο ζωής.

Μηνύματα  που "φτιάχνουν  την ήμερα μας"  και σύντομα ενημερωτικά  ένθετα βρίσκονται  στο ημερήσιο πρόγραμμα του.

Ως    κεντρικός χορηγός επικοινωνίας ή ως διοργανωτής, ο σταθμός   προβάλει  πολιτιστικές , καλλιτεχνικές  και πολλές μη κυβερνητικές  δραστηριότητες που νοιάζονται και προσπαθούν για το καλό του ανθρώπου  και του  πλανήτη.

Από τον Δεκέμβρη του 2005 το Κέντρο Καρδιάς 95 fm  μπαίνει στο χώρο των εκδόσεων  το πρώτο του βιβλίο "Ευχές από το Κέντρο της Καρδιάς για Σένα" γραμμένο από την Μαρίτα Μυρωνάκη   κυκλοφορεί  με επιτυχία σε 4η έκδοση.  
Τον Δεκέμβρη του 2007  εκδίδει το βιβλίο "Καλημέρα - Καλημέρα- Καλημέρα" είναι μια συλλογή από καλημέρες που γράφει και εκφωνεί η Μαρίτα Μυρωνάκη κάθε μέρα στη πρωινή ζώνη του σταθμού και που οι ακροατές με ενδιαφέρον και αγάπη τις σχολιάζουν καθημερινά πράγμα που προδιαθέτει θετικά την πορεία του βιβλίου. Το βιβλίο στα Ελληνικά κυκλοφορεί  σε 2η έκδοση. Το 2011 μεταφράζεται σε Αγγλικά και Ρώσικα.

Το 2010 το βιβλίο "Πέρασα να σου πω χρόνια πολλά" κυκλοφορεί με εορταστική διάθεση και εξαντλείται όλη η έκδοση. Ξανατυπώθηκε το 2011 σε μια μικρότερη ποσότητα οπου ολοκληρώθηκε και η διάθεσή του.

Το παιδικό βιβλίο "Ζεστό χιόνι" επανεκδόθηκε με νέες ζωγραφιές.

 

Σεβασμός στον ακροατή και αναγνώστη ήταν και είναι η μεριμνά μας.

 
Κέντρο Καρδιάς 95 FM - Αρχική Σελίδα